|
|
||||
|
||||
|
Nasıl vurdu öle
Gülme krizine girdim Güzel yaplasım
|
||||
|
||||
|
Velete bak velete
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Dayak yiyen kızın yerinde olsaydım artık napardım düşünemiyorum.
|
||||
|
||||
|
Haha iyi çaktı
Paylaşım için teşekkürler .
|
||||
|
||||
|
Katılıyorum Doğru laf.
![]() Forum Üye:Beta'(2009)dan beri oyundayım ▄▀▄▀▄▀▄▀▄Benimle dans etmeye çalışma,yürümeye hasret kalırsın ▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Eski charlar: Max Payne-™HeRŞeYiMSeNSiN™ Yeni char: TüRkMeN EKİP:»SeViYe« Pozisyon:LİDER
|
|
|
||||
|
||||
|
Hahahaha 3-5 Kez izledim hepsinndede kahkahalarla güldüm.Yazık garibim ablasıda birşey yapmıyor.Paylaşım çok süper teşekkürler
|
||||
|
||||
|
Heah shot kih kih
|
||||
|
||||
Herşey;Annenin Kızım ben teyzenlere çay içmeye gidiyorum uslu uslu oynayn demesiyle başladı... Zaten Pc'leri oturma odasında olan çocukların geneli böyle denilebilir=)Evde kimsenin olmadığından.Fırsat bu fırsat deyip enteresan faaliyetlerde bulunabiliyorlar.imza: Antiergen ahhahaha Konu Music4Life tarafından (26.02.12 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
yurdumun şakşakçı izleyicisinin abarttığı arabesk parça. yetenek sizsiniz programında "bidaha" çığlıklarının kopmasına sebep olması çoğumuzu şaşkına çevirmiştir. =)
kafaya boncuk tabancası dayayarak facebook alemlerine ilan edilebilecek staylalardan biri. itü sözlük was here. Eurovisiona falan çıkartmaya kalkmadılar en azından. Videoları neden buraya koyduğuma gelince,bir nevi ego tatmini paylaştıkça nefret edenlerin küfür dolu yorumlarından haz almaya başladım Ülkemizde bir an önce prezervatif kullanımı artmalı!...İnsanlık için. Konu Music4Life tarafından (26.02.12 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|