|
|
||||
|
||||
|
Oyun Henüz Açılmamış Önerileri Sunsak Ve Sizde Hazır Oyunu Açmadan Bu Konu Altındaki Önerileri Güzel Bulursanız Oyuna Yerleştirirseniz Seviniriz İlk Önce Ben Önerilerimi Sunayım.. ; Dans Oyunu Disko VB Olacaksa Jadde Gibi Puan Değilde Dans Edince Bize Verilen Coins Diyelim Coinslerler Bira,İçki Felan İçebilme Olsun Yeni Yerler Yeni Mekanlar Olsun Eski NETTE HAYAT Oyununuza Hayranım Oynuyordum Kapatıldı.. Önerilerim Bunlar.. Arkadaşlar Konu Altında Paylaşınız.. ( ÖNERİLERİNİZİ )
|
||||
|
||||
|
Demek sende NETTE HAYAT'ı oynuyodun bende
Kapatıldı üzüldüm.Herneyse dediklerine katılıyorum
|
||||
|
||||
|
Valla dans oyununda değilde müzik oyununa benziyor resimlerinden biraz
Ozaman enstrümanlar ( doğru yazmışımdır inş ) olsun herkes istediği enstrüman üzerinde gelişsin tabi müzik oyunuysa ama Jadde varken dans oyunu yapmazlar heralde
|
||||
|
||||
|
gametürk baktı jadde tuttu iyi para getiriyor eğlence ağırlıklı oyunlara yüklendi görünen o ki jaddeye eğlence bakımından benzediğini düşünüyorum gelsin de bi indirelim oynayalım sonra yorum ve öneri yaparız
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() İyi Günler İyi Forumlar..
Lafa Bakarım Laf Mı Diye Adama Bakarım Adam mı diye ![]() Konu bthntryk tarafından (27.08.11 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
İyi Günler İyi Forumlar..
|
||||
|
||||
|
tamamda oyun daha açılmadı neye benzediği meçhul ismini cismini bilmiyoruz bunları bilmezken nasıl öneride bulunalım bi trailer koysunlar anlayalım bu da önerim olsun bari
|
||||
|
||||
|
Sende Haklısın GM ler Bu Konuya Bakın Desek Bakmıyorlar.. Forumdaki Büyün Öneriler Bölümü Felan Hep Boşuna Açılmış Genel Konulardan Başla Bir Şeye Bakmıyorlar..
|
||||
|
||||
|
Ben Şuanda Oynuyorum StudioGT Yi
Çok Zevkli Bir Oyun Herkezın Beğeniceğine Eminim ![]() Gametürk İşini Biliyor
|
||||
|
||||
|
Nerden Oynuyorsunuz Bizde Oynamak İsteriz ??
| Seçenekler | |
|
|