|
|
||||
|
||||
|
Oyun hakkında geniş çapta bir konu ve bilgi deposu açılması mümkün mü acaba?
İstediğim bir oyun rehberi vs. değil,oyunun hangi aşamada olduğu tahmini ne zaman hazır hale geldiği ve siz yöneticiler olarak oyundan beklentilerinizi ve bizim bu oyunda ne bulabileceğimizi kısa veya uzun bir şekilde konu halinde bildirirseniz forumdan oyunun bölümüne girenler de okuyarak meraklarını gidereceklerdir ( ben de dahil ). Oyunun yabancı versiyonunu biliyorum ve araştırıyorum fakat tabi ki sizlerden bilgi duymayı da fazlası ile temenni ediyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
avrupa sunucu hakkında yardım edebilirmisiniz ? ve gerçekten ne zaman başlıyacak bu oyun !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Avrupa sunucusu online ve oynanabilir durumda şu an ama Türk serveri ne zaman açılır bilmiyorum bilgi bekliyoruz bakalım..
|
|
|
|||
|
|||
|
evet şuan araştırdım buldum.gayet güzel oyun,yeni itemler nasıl alınıyor bilğiniz varmı ? başka yerden iletişime geçmek isterim sizinle ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Fazla bilgim yok ama araştırıyorum bildiğim kadarıyla yaptığın soundların beğenilmesi sonucunda şöhret puanları geliyor onlarla müzik aleti,solist vb. itemler alabiliyoruz ama şöhret puanı sadece sound beğenisi ile kazanılmıyor galiba,mesela daha fazla sound yapma,daha fazla oyuna girme gibi şeylerden de geliyordur belki fazla oynama fırsatım olmadı henüz.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|