|
|
||||
|
||||
|
Bir Cümle ; Diyemediklerim Yine de fazla kopukluk olmaması açısından bir önceki mesajdan yola çıkarak cevap yazmanız daha hoş olur...Diğer konularla alakasız olduğunu düşündüğünüz, içinizden geçen her şeyi buraya yazabilirsiniz. Forumun bazı kuralları bu konuda da geçerlidir fakat diğer konulara göre kurallarda esneklik gösterilebilir ![]() ![]() Ya da siz bilirsiniz, ne de olsa bu konu asla bitmeyecek...
Herkes iyiliğimi istiyor ama vermeyeceğim işte Konu ThinkerbeLL tarafından (04.05.11 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım yanlışı düzeltildi . |
|
|
||||
|
||||
|
Bir’den fazla aşklar tam senin kalemindi.
Senin şartlarına göre Yüreğinde çok aşk’lılık günah değildi !
|
||||
|
||||
|
sen önsözünü yazarken, sonsözümü yazıyorum ben; hayat nasılsa 'aramızı' dolduracak!
|
||||
|
||||
|
Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen?Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı,Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?Yoksa severken yanmak mı
|
||||
|
||||
|
“Hayat hakkında öğrendiğim her şeyi şu üç kelimede özetleyebilirim: Hayat devam ediyor…”
|
||||
|
||||
|
Tam bana göre bir konu başlığı olmuş teşekkür ederim , bol bol yazarım.
Bir gün daha gözlerini kapadı, Hatırlıyorum daha dünmüş gibi. Geri dönermi orasını bilemem, Günleri haftalar , haftaları aylar, Aylarıda yıllar kovalarmı bilemem. Ciddiydim belki orası bana kafi, Karşılığını beklemeden ben bekledim yine sessizce...
Yapacağın her iyi değer için, Ödeyeceğin bedelin farkındamısın ? En karanlık anlarda,bazen karanlığın kendisidir çözüm. ![]() Oyun Nick : OwergramboHeaL Forum Kuralları - Ulaşmak için tıklayınız. Ticket Sistemi - Ulaşmak için tıklayınız. |
|
|
||||
|
||||
|
Gun gelir hatiralar anilir . sahilde diger kiyilara bakarsin o gun batiminda. ben yazarim sen okursun. sen olmayinca ben okur yazar olurum. iyi yada kotu seciminden geri doneceksin. karar yok secenekler var. sen secersin karari ben veririm.
Yapacağın her iyi değer için, Ödeyeceğin bedelin farkındamısın ? En karanlık anlarda,bazen karanlığın kendisidir çözüm. ![]() Oyun Nick : OwergramboHeaL Forum Kuralları - Ulaşmak için tıklayınız. Ticket Sistemi - Ulaşmak için tıklayınız. |
|
|
||||
|
||||
|
İyilik yapmaya devam et.. Karşındaki o iyiliğe layık olmasa bile, sen o iyiliğe layıksın .
|
||||
|
||||
|
Öyle bir telaşla gittin'ki sevgili!
Kalbimi sol'umdan, ömrümü elimden aldın..
|
||||
|
||||
|
geceler benimle guzel. tek dostum yukardaki ay. dusuncelerime hep isik tuttun sen . simdi ise kime baktim bostu hayallerime kostum. daha iyi olurmu bilmem ki sen benimle ol yeter. herkes ayni degildir... degisir
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|