Go Back   Gameturk Forum > GameTürk Duyuruları > GameTürk Duyuruları

LinkBack Seçenekler
Alt 07.12.09, 14:30
Whudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gameTURK Yönetim

Tesekkür: 0
10 Mesajina 35 Tesekkür Aldi
Standart gameTURK'de Yeni Dönem Başlıyor

Sizlerden gelen emailler ve forumlarda bizlerle paylaşmış olduğunuz görüşler doğrultusunda gameTURK’de yeni bir dönem başlıyor. 80.000 üyeye ulaşan ve her geçen gün büyüyen portalımızda artık kullanıcılarla daha çok ilgileneceğiz , forumlarda ve oyunlarda daha çok aktif olacağız ve sizlere daha iyi bir Müşteri Hizmetleri sunabilmek için daha çok çalışacağız.

İşte gameTURK’de yapılan değişiklikler.

Daha Çok GM ve MOD

Sizlere daha hızlı , daha kaliteli hizmet vermek , sorunları daha hızlı çözmek için gameTURK olarak ekibimizi her geçen gün büyütüyoruz. Jadde , Almeha ve Erlikhan oyunlarımıza bu hafta itibarı ile yeni birer GM almış bulunmaktayız ve alımlarımız devam edecektir.

DiKMeN --> Heroes Of Gaia GM ( Hergün 18.00’dan Sonra Oyunda Aktif Görebilirsiniz)
N1ghtsword & TiLya --> Jadde GM
ELysium & Vincent --> Erlikhan GM
JunkieKilla --> Karainci GM
Reckless --> Petrol Kralı GM
l3uYuCu --> HanSavaşları – Çiftçi Penguen – Pirates Assault Yöneticisi

Oyun Sözcüsü

Oyun sözcüsü ; forumlarda oyuncuların oylarıyla seçilecektir. Oyun sözcülerinin amacı oyunda yaşanan problemleri , yönetimsel eksikleri direk gameTURK proje müdürlerine aktarabilecek olmalarıdır. Bu uygulamanın amacı oyuncularla yönetimin arasını daha sıcak tutmak , gameTURK’e bağlı olmayan , oyunda yada forumlarda yetki almayan kullanıcıların görüşlerine de yer vermektir .

Oyun Sözcüsü Nasıl Seçilecek?
>>>18 yaş ve üzeri , en az 2 aydır gameTURK forumlarına üye olan , forumlarda 30 ve üzeri mesaj sayısına sahip olan herkes oyun sözcüsü olabilir . (18 yaş altı , 2 aydır gameTURK forumlarına üye olmayan ve sadece 30 mesaj sayısına ulaşmak için mesaj atmış oyuncuların aday olması durumunda adaylıkları silinecektir.)
>>>Her ay’ın 20’sinde oyun sözcüsü olmak isteyen oyuncular forumlarda ilgili bölümlere aday olmak istediklerini bildireceklerdir. Bu işlem ayın 25’ine kadar devam edecekdir.
>>>Her ay’ın 25’inde oyun sözcüsü seçimleri başlayacak ve oyuncular adaylara oy vereceklerdir. Oylama ay sonuna kadar devam edecektir.
>>>Oylama sonucunda en yüksek oy alan aday “Oyun Sözcüsü” olacak ve 10 günde bir yapılacak toplantılara katılacak ve gameTURK proje müdürleri ile görüşecektir.
>>>1 IP’den sadece 1 oy verilebilmektedir. Seçim bittiğinde oy verenlerin hesapları incelenecek ve uygunsuz durumlarda oylar silinebilecektir. (1 IP’den birden fazla kişinin oy vermesi , foruma yeni üye olmuş mesaj sayısı 0 kullanıcıların oy kullanması …)
Oyun sözcüsünün fikirleri , istekleri ve şikayetleri sonuna kadar dinlenilecek ve sorduğu her soruya yanıt verilecektir.

Yeni Destek Sistemi

Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için artık http://destek.gameturk.com üzerinden attığınız her ticket 24 saat içinde cevaplanacaktır. 24 saat içinde destek almak için ücret ödeyen yada ücret ödemeyen kullanıcı olmanız farketmeyecek. Ücret ödeyende ödemeyen kullanıcıda aynı anda hizmet alacaktır.

Sunucu Bakım Saatleri

Sunucular çok önemli bir sorun çıkmadığı sürece isteğe bağlı olarak kapatılmayacaktır. Her oyun için sunucu bakım saatleri belirtilmiştir. Bu bakım saatleri dışında sunucular kapatılmayacaktır. Acil durumlarda ise sunucu kapatılmadan en az 30 dakika önce forum ve oyun içinden oyunculara duyuru yapılacaktır.

Almeha Sunucu Bakım Saati : Her Salı saat 07.00 – 08.00 arası
Jadde Sunucu Bakım Saati : Her Salı saat 06.00 – 07.00 arası
Erlikhan Sunucu Bakım Saati : Her Çarşamba 10.00 – 11.00 arası
Diğer Oyunlar : Diğer oyunlar için şu anlık planlanmış bir bakım süresi yoktur.

Sunucu bakım saatleri süresi boyunca oyun sunucuları kapalı kalacaktır.

Bugüne kadar bizleri destekleyen tüm oyuncularımıza teşekkürü bir borç biliriz.

GGC YÖNETİM KURULU

Konu ELysium tarafından (04.07.11 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: GM Bölümü Edit
Alt 07.12.09, 15:40
DevilsCry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Han Savaşları Moderatör

0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi

Yeni Gm Ve Mod'lara görevlerinde başarılar dilerim ... Yeni dönem hayırlı olsun ...
Alt 07.12.09, 17:55
SupremeMaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgin Üye

SupremeMaster - MSN üzeri Mesaj gönder SupremeMaster isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

gameturk durmaksızın gelişiyor umarım devamda eder her gelişmede eğlence dahada katlanıyor artık ne desem başarılarınızın devamını dilerim ve buna katkı sağlamakta isterim
Alt 07.12.09, 23:06
BuNToX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Deneyimli Üye

bu tur forum ve oyunlarda yapılması gereken en guzel seye ornek oluyoruz burda... yaklasık 2 yıldan bu yana bu tur ısteklerde bulundugum forum veyahut oyun cevresı ıcınde ama yapılanma anlayısı yanlıs oldugundan gereklı duzenlemeyı bır turlu kuramadılar... oyunu sadece secılmıs 3 5 kısı ıle aylar yılla devam ettırmek yarardan cok zarara neden olabılır bellı bı sure sonra oyun gelıstıkce butur aday durumu yapmak bıle cogu oyuncuyu dısıplıne ve dıkkate sevkedecektır bunu amaclayan kısıler forumu oyunu daha dıkkatlı oynucak oyunda en ufak yetkılı mertebesıne gelmek ıcın bunlara uymak zorunda kalcaktır bır noktada... umarım herkes ıcın hayırlara vesile olur bu olay
Alt 10.12.09, 18:46
XiaoMinhai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Saygın Üye

GameTÜRK'ü Bir Türk Şirketi Olduğu İçin Seviyorum..
Neden Hep Yabancılara Kazandıracağız Birazdı Bizimkiler Kazansın Dedim..
ve İlk Karahan'a Üye Oldum Sonrada Diğer GGC-GameTÜRK Oyunlarının Hepsine..
Hizmette Sorunlar Vardı Ama Sanırım Bu Olayla Hepsi Düzeldi..
Alt 12.12.09, 20:49
SupremeMaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgin Üye

SupremeMaster - MSN üzeri Mesaj gönder SupremeMaster isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

bende ilk karahanı nerden görüp indirdiğimi hatırlamıyorum ama bir online oyun telaşı içerisindeydim baktım karahan diye bi oyun varmış altındada GGC yazıyor GGC yazısını bir başka oyun firmasının sitesinde bir bvideoda görmüştüm a bir bakayım tabi filimleri izleyince işte oyunum demiştim sonra karahanda oynadık oynadık baktım oyun gameturkun bakıyım neyin nesiymiş bu sora böle işte tüm oyunlarında oynuyoruz
Alt 12.12.09, 23:46
Time_off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Eski GM

Yenileşen bu dönemde tüm GGC yönetimine başarılar dilerim.
Alt 15.12.09, 22:56
DeAThRaLiZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Saygın Üye

DeAThRaLiZeR - MSN üzeri Mesaj gönder

Umarım bu yeni dönemde başarıl ve eğlencenin bir arada ne kadarda uyumlu bir şekilde yer alabildiğini hep birlikte görür, daha da ileri gitmek için hep birlikte çalışırız.

Tüm GGC ailesine başarılar dilerim.
Alt 19.12.09, 09:59
Yeni Üye

herkeze iyi eğlenceler ve bütün gmler ve de modlara iyi oyunlar
Alt 19.12.09, 10:59
Bynshowy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Saygın Üye

1 Mesaja Tesekkür Edildi

GM lerin acık olması önemli değil oyunculara yardım etmesi dahada önemliiiii
Bynshowy Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
alitaha45 (05.11.11)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler