|
|
||||
|
||||
|
evet beyler kaç lvl oldunuz ne haldesiniz nickler ne bakalim ne tür gelişmeler var
---------------------------------------------------------------------------- Ben lvl 32 oldum
|
||||
|
||||
|
Lvl 14 nick. PetSise
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ben us serveridne oynuyorum sonra cabrese ye geçdim us serverinde mail olarak 90 k gelmişdi ve atm den de kırmızı beyaz silah çıkmışdı fakat cabrese(EU) da çıkmadı sebebi nedir acaba ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
US serverinda gelen 90k ve silah, neyin sonucunda geçmişti elinize? Giriş yaptığınız için mi yoksa herhangi bir etkinlik sonucunda mı?
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|||
|
|||
|
Ben oyuna gıremıyom kım yardım edebılır
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Problemi söylerseniz yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|||
|
|||
|
Tamam teşekkür ederim
.Acaba güzel hediyeleri nezaman ve neyin sonucunda verirsiniz etkinliklerlemi?Birdi güzel bir yılbaşı yediyesi fena olmazdı hani :P |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Önümüzdeki zamanlarda yapacağımız çeşitli etkinliklerle, sizleri memnun edecek pek çok hediye dağıtacağız. Çeşitli silahlar, eşyalar, giysiler ve benzeri. Bunun dışında önemli günlerde özel hediyelerimiz tabii ki olacaktır. Gelişmeleri forum ve Facebook fan sayfamız üzerinden takip etmeye devam edebilirsiniz. Saygılarımla.
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|